Stuart Frazer -

< Back
Case study

Enhancing a grand design

When Steve and Claire embarked on their own grand design: a large kitchen extension on the back of their St Helens home, there was one company that blew them away with their kitchen designs and ideas: Stuart Frazer.

Taking inspiration from a building in Cornwall, the couple employed an architect to incorporate the idea of a large glass vertical panel and deliver a contemporary look that made the most of the brook that ran at the bottom of the property.

Having a kitchen that would make the whole room work and give it the wow factor was critical so Steve and Claire shopped around but they kept coming back to Stuart Frazer which was the company originally recommended to them by their architect.

Says Steve “We went with Stuart Frazer because of their design capabilities and their experience. They were really helpful throughout – no other companies let us take the drawings away which made it hard to visualise the kitchen in the space. They were really patient and let us change the design around until we got it just right.”

Claire seconds this, “We were really impressed with the Stuart Frazer team, from the minute we stepped into the showroom right through to signing off with the fitters everyone was fantastic and made the process an enjoyable one.”

The end result is a functional yet stunning kitchen in an amazing space.

FavoriteLoadingAdd to pinboard